Co byste měli vědět

Co byste měli vědět

Po rozkliknutí níže uvedených záložek najdete základní informace k ubytování, stravování, parkování, otevřete si mapu s klíčovými místy Velehradu a nebo informaci o tom, jak můžete organizaci Absolventského Velehradu podpořit.

  • Ubytování

    Ubytování je pro Vás zajištěno v těchto prostorách:

    Domov mládeže na Stojanově gymnáziu

    • 3lůžkové nebo 4lůžkové pokoje

    VDCM (Velehradský dům sv. Cyrila a Metoděje)

    • 2lůžkové pokoje

    Základní škola Velehrad

    • třídy s prostory pro spaní na karimatkách; v každé třídě okolo 20 osob
  • Stravování

    Stravování bude probíhat v prostorách jídelny na gymnáziu. V ceně je snídaně, oběd a večeře. Máš-li nějaké zdravotní omezení či diety, je možné objednat jinou vyhovující stravu, jen nám dej vědět s dostatečným předstihem, nejlépe rovnou v přihlášce.

    Z kapacitních důvodů tě žádáme o dodržení vymezeného času pro stravování. Tvé místo u stolu tak díky tvému včasnému odchodu bude moct využít někdo další, a předejdeme tak tlačenicím nebo časovému skluzu. Místa pro povídání bude kolem spousta, ale jídelna mezi ně určitě patřit nebude. Děkujeme za pochopení.

    Časy snídaní, obědů a večeří jsou následující:

    čtvrtek

    večeře 18:15 - 19:45 (pro ty, kteří přijedou později, bude možnost večeřet i po 19:45)

    pátek

    snídaně 07:45 - 9:15   

    oběd 11:45 - 13:30

    večeře 19:00 - 20:30

    sobota

    snídaně 07:45 - 9:15   

    oběd 11:45 - 13:30

    večeře 19:00 - 20:30

    neděle

    oběd (bagety na recepci) 13:00 - 14:00

  • Registrace na program

    Registrace na přednášky a workshopy probíhá online přes aplikaci - registrace se otevře ve čtvrtek 17.8. Pokud nemáte možnost stažení aplikace, lze se přihlásit při příjezdu na recepci.
    Náramku na ruce, který dostaneš při registraci na recepci, se nezbavuj - díky němu se dostaneš na program nebo do jídelny.

  • Plán areálu

    planek_av23

  • Parkování

    Pro parkování účastníků AV nebudou vyhrazená žádná místa. Odhady místních praví, že běžných parkovacích míst bude v nejbližším okolí dostatek pro všechny. Prosíme především o dodržování všech zákazů parkování a dopravních předpisů. Orientační cena parkování za den je 50 Kč.

  • Jak nás můžete podpořit?

    Pokud byste nás chtěli finančně podpořit, můžete zaslat příspěvek prostřednictvím bankovního účtu 2102403635/2010. V případě zájmu Vám vystavíme potvrzení o daru – neváhejte se obrátit na tym.finance@absolventskyvelehrad.cz. Vděčni budeme i za materiální dary.

    qr-platba

 

Podpořili nás