Psychologická poradna

Psychologická poradna

Pokud byste potřebovali s někým probrat své psychické záležitosti či se někomu svěřit se svými obtížemi, k dispozici vám budou psychologické poradny, které budou otevřeny (téměř) po celý den - a to i během večerního programu, kdy budou paralelně probíhat také přímluvné modlitby, svátost smíření a večerní chvály. Konkrétně půjde o tyto časy: pátek, sobota (9:00-12:00, 13:00-18:00, 20:00-22:00)

Na každé sezení bude vyhrazeno 50 minut, budou zde pro vás psychologové a psycholožky, o nichž se můžete dozvědět základní informace v jejich profesních medailoncích po kliknutí na banner s jejich jménem a fotografií. Neváhejte využít jejich služeb. Zápis na poradny bude probíhat přes aplikaci Absolventského Velehradu.*


  • HonigMgr. David Hönig

    Po studiích psychologie na filozofické fakultě sbíral své terapeutické a diagnostické zkušenosti v pedagogicko-psychologické poradně, v organizaci Paspoint při práci s klienty na autistickém spektru a v osobní poradně Modré linky, kde pracoval převážně s lidmi, kteří procházeli krizí.

    Nyní působí jako psycholog v Brně, v soukromé terapeutické praxi. Klientům nabízí v rámci terapeutického dialogu prostor pro průzkum vlastního vnitřního světa, pro setkání se svým autentickým já. Inspiruje se přitom přístupem PCA, terapeutické školy navazující na myšlenky a zkušenosti Carla Rogerse. Podobně jako on věří, že každý člověk má v sobě přirozenou tendenci růst, žít naplno a překonávat překážky které mu v tom brání. Někdy dost dobře nerozumíme všemu co se v nás a kolem nás děje a naše růstová tendence je zpomalena strachy a zmatky. V takových chvílích se může hodit někdo, kdo jde kus cesty s námi, trochu jako parťák na výpravu junglí. Někdo kdo nám pomůže vidět nástrahy do kterých se chytáme. Jestli máte chuť přizvat Davida na chvíli na svou cestu, rád se přidá

  • JakubcovaBc. Terezie Jakubcová

    Psycholožka (Bc. ukončené, v současnosti studuje poslední ročník Mgr.) a absolventka komplexního kurzu krizové intervence. Pracuje v centru prevence a ve volném čase se věnuje dětem ve skautském oddíle.

  • MadronováMgr. Monika Madronová

    Psycholožka, maminka čtyř dětí. Absolvovala pětiletý psychoterapeutický výcvik zaměřený na transformační systemickou terapii Virginie Satirové. Jak můžete z názvu odtušit, jeden z hlavních principů říká, že změna je možná vždy. A když to nejde zvenku, tak zevnitř určitě. Aktuálně se věnuje nejvíce práci na ZŠ v Kloboukách. Má ráda svého muže, přátelé a dobré víno, ne nutně v tomto pořadí. :))

  • MeisnerovaMgr. Dorotea Meisnerová

    Vystudovala psychologii v Olomouci, absolvovala kurz krizové intervence a letní trenérskou školu. Založila a 3 roky vedla Týden identity na DCŽM Vesmír, účastní se mezinárodních projektů pod záštitou EU, dobrovolničí v poradně Nepanikař! a zkouší improvizační divadlo. Naplňuje ji tanec, hory a hluboké rozhovory, má ráda pilates, čas s inspirativními lidmi, mezinárodní prostředí, poezii a večery s kytarou u ohně. Během střední žila rok v Brazílii a během vysoké 9 měsíců ve Vídni v komunitě otevřené mladým v rámci hnutí Fokoláre. V práci s druhými je pro ni důležité přijetí, úcta a otevřenost...

  • PolínkováMgr. et Bc. Zdeňka Polínková

    Speciální pedagog a psycholog. Mnoho let pracovala ve Středisku výchovné péče, které se zaměřuje na podporu dětí, mládeže a jejich rodin při řešení problémového chování dětí. Působila na školách jako školní speciální pedagog a psycholog. V poslední době se nejvíce zaměřovala na práci s lidi s poruchami autistického spektra a dalšími jinakostmi. V současné době je v psychoterapeutickém výcviku a ve své práci se zaměřuje na prohlubování vnímání sebe prostřednictvím práce s tělem, společného sdílení, ale také využitím expresivních metod, jako např. muzikoterapii, dramaterapii, arteterapii. Důležité pro ni je, společně s klientem hledat cestu k sebepoznání, sebepodpoře a smysluplnost svého bytí.

     

  • ŠimberováMgr. Eliška Šimberová

    Psycholožka, která vystudovala na FF MU a teď pokračuje v psychoterapeutickém výcviku Gestalt Institutu Dialog. Má zkušenosti v oblasti krizové intervence a pomoci rodinám v konfliktních a rozchodových situacích. Aktuálně je na mateřské dovolené, kterou si zpestřuje kontaktem v terapii s pacienty v psychiatrické nemocnici. Na AV bude k dispozici v psychologické poradně. Můžete přijít s čímkoli, co potřebujete probrat a nechcete na to být sami. Vyzkoušet si, jaké to je, mluvit s psycholožkou, co může nabídnout terapeutické setkání. Ať už v kratším rozhovoru, nebo až 50minutovém sezení, bezplatně, důvěrně. Těší se na setkání s vámi!